Kom igång i portalen

För att komma igång i portalen måste du slutföra registreringen, ange dina uppgifter och bekräfta fakturauppgifter

1. Slutför din registrering
Du bör nu ha fått ett e-postmeddelande från oss. Klicka på ”Slutför registreringen” i mejlet. OBS. Inbjudan förfaller 7 dagar efter mottagandet, kontakta oss om du inte har fått detta, eller om inbjudan har förfallit innan du har registrerat dig.

2. Ange dina uppgifter
Logga in på portalen. Där kommer du att bli ombedd att slutföra din registrering. Ange ditt förnamn, efternamn och välj ett lösenord - Klicka sedan på ”Slutför registreringen”, du är nu inloggad i portalen!

3. Bekräfta fakturainformation
Om du har tillgång till faktureringsinformation, klicka på ”Gå till faktureringsinformation”, ange och bekräfta företags- och faktureringsinformation.

Du kan också se hur detta görs i videon nedan (Norska).