Schneider Pro AC

1. Ladda ner Schneider-appen på din telefon
Ladda först ner appen ”eSetup for Electricians” från Google Play Store eller Apple Store.

2. Öppna appen
Du kan klicka på ”Hoppa över” för att skapa ett konto, eftersom det inte krävs för installationen. Sedan måste du acceptera tillverkarens anmärkning genom att klicka på ”OK”. På nästa skärm väljer du ”EVlink Pro AC”.

3. Anslut till laddstationen via Bluetooth
Anslut till enheten med hjälp av Bluetooth. Appen kan be om tillstånd för att aktivera Bluetooth, söka, para ihop osv. Du måste acceptera för att ansluta till enheten.

Observera att Bluetooth-signalen till laddstationen endast är aktiv i 2 timmar efter den första uppstarten. Om din telefon inte hittar laddstationen följer du felsökningsanvisningarna i laddstationens bruksanvisning.

4. Skapa en PIN-kod för laddstationen

I det här skedet måste du skapa en PIN-kod och ange den.

Viktigt! Förlora inte denna PIN-kod!

Det är mycket svårt att återskapa PIN-koden. Om du behöver återställa en PIN-kod finns anvisningar i laddningsstationens bruksanvisning.

5. Anslut laddningsstationen till internet
Observera att dessa enheter endast stöder trådbundna LAN-anslutningar. Välj fliken ”Configuration” -fliken och klicka på ”Nätverksinställningar”.

Välj nätverksinställningar för din installation Här måste du välja rätt nätverksinställningar för din installation. I de flesta fall är det ”DHCP”. Se till att den är inställd på ”On”. Laddstationen kommer då automatiskt att tilldelas en IP-adress från den router som den är ansluten till.

Klicka på ”Save” (Spara) om du har gjort några ändringar.

6. Anslut laddningsstationen till den aktuella OCPP-servern
Välj fliken ”Monitoring” i huvudmenyn och ställ in den på ”On”.

URL för fjärrövervakning: ws://connect.current.eco/OCppj/

Laddningspunktens identifierare: AXXXXXXXXXXXXX

Ange endast laddningsstationens serienummer, utan extra tecken.

Se till att välja ”Authentication required (Public)”.

Cache-lista: Av

Offline-läge: Här kan du välja ett offline-läge efter eget val. För att undvika att användare laddar gratis om laddstationen förlorar anslutningen, ställ in ”All access cards rejected”.

Klicka på ”Spara” för att slutföra processen.