Hur ställer man in en lokation och laddpunkter i CURRENT-appen?

Du kan ställa in lokationer och laddpunkter via installatörsmodulen i CURRENT-appen. Se hur i videon nedan (norska), eller titta på steg-för-steg-guiden under videon.

Steg-för-steg-guide

Steg 1: Lägg till platsens/anläggningens adress
Gå till fliken ”Installer” i menyn längst ned på skärmen. Fyll i detaljerna enligt instruktionerna. Klicka på ”Nästa”.

Steg 2: Lägg till lokationsägare
Sök efter ägaren med hjälp av organisationsnummer eller lägg till en ny ägare.
Klicka på Nästa.

Steg 3: Bekräfta detaljer och välj synlighet
Granska detaljerna och välj om installationen ska vara synlig. Klicka på Nästa.

Steg 4: Sätt upp laddpunkter
Fyll i informationen. Du kan också länka QR-dekalen på laddstationen till på laddstationen med laddningspunkten. Använd kameran eller ange den fyrsiffriga koden. Klicka på Nästa.

Steg 5: Välj prispaket och kick-back
Välj mellan Standard eller Advanced. Ange sedan din kick-back. Det totala priset ska då stämma överens med kundavtalet. Klicka på Done.