Hur lägger jag till fler portalanvändare?

Som lokationsägare kan du ge åtkomst till laddplatsen för flera CURRENT-användare. Detta kan vara elektriker, installatörer eller andra som du vill ge åtkomst till.

Steg 1.
Logga in i CURRENT-portalen och hitta den plats du vill ge någon åtkomst till.

Steg 2.
När du har gått in på platsen, tryck på INSTÄLLNINGAR.

Steg 3.
Tryck sedan på BEHÖRIGHETER.

Steg 4.
Tryck på plus-knappen uppe i högra hörnet.

Steg 5.
Ett litet fönster öppnas därefter. Här kan du ange e-postadressen till en befintlig CURRENT-användare och vilken typ av åtkomst du vill att användaren ska ha. Du kan välja från listan eller skapa en ny roll med specifika funktioner som du vill att användaren ska ha åtkomst till.

Steg 6.
När all information är korrekt, klicka på SPARA. Användaren har nu åtkomst till platsen i dashboarden via portalen.