Hur importerar jag laddpunkter från Zaptec?

Om dina laddboxar redan har lagts till i Zaptec-portalen kan du importera dem direkt därifrån med bara några klick.

Steg 1: Klicka på "Laddpunkter" under "Lägg till" i menyn till vänster

Steg 2: Klicka på "Importera från externt system"

NO Add Zaptec charger 1.png

Steg 3: Öppna anläggningen i Zaptec-portalen och kopiera installations-ID:t från URL:en, som visat i exemplet

NO Importer Zaptec lokasjon.png

Steg 4: Klistra in installations-ID:t från URL:en i Zaptec-portalen i Current portalen som visat i exemplet och klicka på "Importera"

NO Importer Zaptec lokasjon 2.png

Steg 5: Laddningskontakterna har nu importerats och lagts in på rätt plats!