Kom i gang i portalen

For å komme i gang i portalen må du fullføre registrering, legge inn dine detaljer og bekrefte faktura detaljer

1. Fullfør registrering

Du skal nå ha mottatt en epost fra oss. Klikk "Fullfør registrering" i mailen. NB. Invitasjonen utløper 7 dager etter mottak, ta kontakt dersom du ikke har mottatt denne, eller om invitasjonen har utløpt før du har registrert deg.

2. Legg in dine detaljer

Logg deg inn i Portalen. Der blir du bedt om å fullføre registreringen. Legg inn fornavn, etternavn og velg passord - Deretter klikk "Complete registration", du er nå logget inn i portalen!

3. Bekreft fakturainformasjon

Dersom du har tilgang faktureringsinformasjon, trykk på "Gå til faktureringsinformasjon", legg inn og bekreft selskaps- og faktureringsinformasjon.