Hvordan legge til/fjerne eier fra et ladepunkt?

Se hvordan du kan legge til / fjerne en eier fra et ladepunk i videoen under, eller se steg-for-steg guiden under videoen.

Steg-for-steg guide

Legge til eier

Dersom en bruker har fast ladeplass kan man tilegne denne ladeplassen til en spesifikk bruker ved å legge dem til som eier av ladepunktet.

1. I CURRENT portalen trykk på PRIS OG TILGANG. Deretter trykk på pluss-tenget til høyre ved siden av ladepunktet du ønsker å legge til en eier.

2. Trykk på BRUK REGLER OG STANDARDPRIS, om du ikke ønsker å sette en tilpasset pris på ladepunktet.
  3. Skriv inn brukerens epostadresse og velg om autorisering skal være av eller på og om eier av ladeboksen skal betale abonnement for dette. Dersom autorisering er på, må eier av ladepunktet benytte appen eller en RFID brikke for å starte lading. Eier av lokasjonen velger brukeren skal betale for abonnement eller om dette skal faktureres til eier av lokasjonen. Du må også velge at bruker skal delvis registreres slik at brukeren får mail om å fullføre registrering
  4. Etter at du har lagt til brukeren vil du se dette:

Fjerne eier

For å fjerne brukeren fra ladeboksen, trykk på minus-tegnet og velg om ladepunktet skal fortsette å være aktivt, eller om det bør deaktiveres, som på bildet nedenfor.

Om du vet at ingen vil overta eller bruke ladepunktet på en stund kan det være en god idé å venge "fjern og deaktiver" slik at abonnementskostnaden ikke blir belastet lokasjonen.