Hvordan legg til flere portal-brukere?

Som lokasjonseier, kan du gi tilgang til ladelokasjonen til flere CURRENT brukere. Dette kan være elektrikere, installatører eller andre du ønsker å gi tilgang til.

Steg 1. Logg inn i CURRENT portalen og finn lokasjonen du ønsker å gi noen tilgang til.

Steg 2. Etter at du har gått inn på lokasjonen, trykk på INSTILLINGER.

Steg 3. Trykk så på TILGANG.

Steg 4. Trykk på pluss-knappen borte i høyre hjørne.

Steg 5. Et lite vindu vil deretter åpnes. Her kan du legge inn mailadressen til en eksisterende CURRENT bruker og hva slags tilgang du vil at brukeren skal ha. Du kan velge fra listen, eller lage en ny rolle med spesifikke funksjoner du ønsker brukeren skal ha tilgang til.

Steg 6. Når all informasjonen er korrekt, klikk på LAGRE. Brukeren har nå tilgang til lokasjonen i dashboardet via portalen.