Hvordan sette opp lokasjon og ladepunker i CURRENT Appen?

Du kan sette opp lokasjoner og ladepunkter gjennom installatør modulen i CURRENT Appen. Se hvordan i videoen under, eller se steg-for-steg guiden under videoen.

Steg-for-steg guide

Steg 1: Legg til lokasjon/anleggsadresse

Gå til ‘Installatør-fanen’ i menyen nederst på skjermen. Fyll inn
detaljene som anvist. Klikk på Neste.

Steg 2: Legg til lokasjonseier

Søk opp eier med organisasjonsnummer eller legg til en ny eier.
Klikk på Neste.

Steg 3: Bekreft detaljer og velg synlighet

Se over detaljene og velg om anlegget skal være synlig. Klikk på Neste.

Steg 4: Sett opp ladepunkter

Fyll inn informasjonen. Du kan også koble sammen QR-klistremerket
på ladestasjonen med ladepunktet. Bruk kameraet eller tast inn den
4-sifrede koden. Klikk på Neste.

Steg 5: Velg prispakke og kick-back
Velg mellom Standard eller Avansert. Angi så din kick-back. Den
totale prisen skal da samsvarer med kundeavtalen. Klikk på Ferdig.