Hvordan opprette en CURRENT Charge bruker?

1. Last med CURRENT Charge Appen fra App store (iOS) eller Google Play (Android)
  2. Åpne appen trykk på Lag Ny Bruker
  3. Skriv inn navnet ditt, mailadressen og lag et passord, deretter trykk på Registrer
  4. Legg til en betalingsmetode. Dette er valgfritt, men anbefales. Dersom du hopper over dette trinnet, kan du følge denne guiden for å legge til betalingsmetode senere.
  5. Legg til RFID/ladebrikke dersom du ikke ønsker å benytte appen mens du lader eller om du ønsker flere brukere på samme CURRENT Charge konto.
  6. Brukeren er opprettet!