Hvordan opprette en gruppe?

Å opprette en gruppe kan være fint om du er lokasjonseier for en lokasjon hvor flere brukere deler på ladepunktene. Med en gruppe kan man bestemme selv hvem som skal ha tilgang til lokasjonen og egne regler for prising på døgnet, og til og med for forskjellige dager i uken. I denne guiden vil du lære deg hvordan du setter opp en gruppe, hvordan du legger til brukere og hvordan du knytter den til den ønskede lokasjonen.

Steg-for-steg guide

Oprette gruppe og legge til brukere

1. Logg inn i Current portalen og trykk på GRUPPER på venstre i menyen
  2. Trykk så på pluss-tegnet oppe i høyre hjørne for å opprette en ny gruppe
  3. Velg så et navn på gruppen du ønsker å opprette
  4. Nå er gruppen opprettet og vi kan da legge til brukere. Dette gjøres ved å trykke på knappen oppe til høyre som heter LEGG TIL BRUKERE. Om du har flere brukere som skal legges til kan de importeres ved å laste opp en excel fil. Dette gjøres ved å trykke på knappen ved siden av.
  5. Skriv så inn e-posten til brukeren du ønsker å legge til i gruppen. Du kan også velge hvilket språk invitasjonen vil bli sendt ut på.
  6. Når en bruker er lagt til vil det se slik ut

Knytte gruppe til en lokasjon

1. For å knytte gruppen til en lokasjon må du først trykke på KOBLE TIL EN ANNEN LOKASJON
  2. Skriv inn ønsket lokasjon og trykk KNYTT TIL GRUPPE
  3. Neste du vil se da er siden hvor du lager regel for gruppen. Her kan du bestemme selv hvilke type regler du ønsker for denne gruppen. Du kan velge en regel for et spesifikt tidspunkt, eller for en spesifikk dag. Du kan også velge å bruke spotpris i regelen som skal gjelde gruppen. Når regelen er bestemt, husk å trykke OPPRETT.
  4. Når gruppen og regelen er opprettet vil du finne den under PRIS OG TILGANG på din lokasjon