Hvordan legge til RFID kort/ladebrikke?

For å starte lading uten å bruke appen, kan du koble en RFID brikke til din SmartCharge bruker.

SmartCharge støtter alle typer RFID/ladebrikker som leseren på laderen aksepterer.

Vennligst merk at denne guiden krever at du står ved et ladepunkt.

1. Logg inn i SmartCharge appen og gå til Innstillinger og til Ladebrikker
  2. Trykk på legg til din første ladebrikke
  3. Velg ladestasjonen du er nær, husk å tillat stedtjenester ettersom at appen må vite din nåværende posisjon
  4. Velg ladepunktet du står ved
  5. Legg RFID kortet/ladebrikken på leseren på ladeboksen.
  6. Kortet ditt skal nå vellykket være koblet til brukeren din i SmartCharge